1. Home
  2. Knowledge Base
  3. User guide
  4. Systems
  5. Tekniske sikkerhedsforanstaltninger på et system

Tekniske sikkerhedsforanstaltninger på et system

Angiv eller opdater hvilke tekniske sikkerhedsforanstaltninger et system er beskyttet af ved at klikke på “+Tilføj ny” og vælg den tekniske sikkerhedsforanstaltning, der bruges til at beskytte dette system. Tilføj f.eks. et specifikt adgangsstyringssystem såsom Omada eller et logstyringssystem såsom LogPoint osv.

Som Admin kan du tilføje flere muligheder til listen over tekniske foranstaltninger ved at klikke på “Opret ny”. Admin kan også administrere nye tiltag i indstillinger her

Hvis du vælger at oprette en ny teknisk foranstaltning, kan du definere specifikke værdier, der kan kvalificere denne særlige tekniske foranstaltning, såsom datoer, tal, eller du kan vælge at oprette en dropdown-boks, hvor du kan definere mulighederne. Hvis du vælger en værdi, sættes værdien direkte på den nyligt tilføjede foranstaltning, efter du har gemt den.

For et Log Management system kunne det f.eks. være relevant at lave en dropdown med tre muligheder for hvad der logges på et system: “Kun læse-adgange, Kun modificerringer, Alle CRUD”. Når du opretter et nyt mål, kan du kategorisere det enten ved at vælge en kategori fra rullemenuen eller ved at oprette en ny kategori.

Hvis tekniske sikkerhedsforanstaltninger vises med rød farve, skyldes det, at der ikke er valgt en værdi på foranstaltningen. Klik på redigeringsikonet (blyanten) og vælg fra drop-down menuen. Sikkerhedsforanstaltningen bliver grøn, når du har klikket på ‘Gem’.