Slettefrister på aktiviteter

Vælg slettefrister (eller slettepoltikker) som er defineret, for at sikre at alle persondata er slettet når formålet er ophørt.

Klik “+ Tilføj ny” for at tildele en ny slettefrist på denne aktivitet. Vælg fra slettepolitikker oprettet af DPO/Complliance ansvarlige Admin i organisationen og relater de relevante politikker i aktiviteten.

Klik “Gem”.

Hvis du vil tilføje flere valgmuligheder til den eksisterende liste over slettefrister, kan dette gøres af Admin i Indstillinger, her.