Oplysningspligt

Du kan relatere processen til specifikke politikker eller andre dokumenter som benyttes til at informere de registrerede om behandllingen af deres persondata. (oplysningspligten). Ifølge art. 13 og 14 skal organisationen informere de registrerede om hvilke informationer der indsamles til hvilke formål og til hvordan informationerne behandles mm.

Vælg hvilke specifikke privatlivspolitikker eller dokumenter der er formaliseret for at informere de registrerede:

1. Klik på ‘Tilføj ny’.
  2. Vælg den relevante politik afhængigt af hvilke valgmuligheder Admin brugeren har oprettet. Hvis den relevante dokumentation ikke er på listen skal du kontakte din Administrator.

Som Admin kan du oprette nye valgmuligheder til listen over politikker for oplysningsopligt her.