Opdater listen over afdelinger

For at oprette og opdatere de afdelinger der er oprettet i systemet skal du gå til Indstillinger og derefter klikke på knappen ‘Indstillinger’.

Opret ny afdeling

Klik på ‘+ Opret ny afdeling’ for at oprette en ny afdeling. Udfyld stamdata på den nye afdeling

Navn: Navnet på afdelingen i organisationen

Beskrivelse: Du kan tilføje en beskrivelse for at uddybe yderligere detaljer om afdelingen.

Afdelingsniveau: vælge hvilket niveau afdelingen skal ligge på sammenlignet med resten af det organisatoriske overblik.

Udfører: Vælg hvilke brugere der tilhører afdelingen/udfører opgaver i afdelingen.

Rediger en eksisterende afdeling

For at redigere stamdata for en eksisterende afdeling skal du klikke på redigeringsikonet til højre for den pågældende afdeling. Udfør ændringerne og klik på ‘Gem’.

Slet eksisterende afdelinger

Hvis du vil slette en eksisterende afdeling, skal du klikke på skraldespandsikonet i højre side af den pågældende afdeling.

Klik derefter på ‘Bekræft’.

Du kan nu tilføje de nye afdelinger på hver enkelt aktivitet i systemet.