Opdater listen over afdelinger

For at opdatere eller ændre i listen over afdelinger skal du gå til Indstillinger i øverste højre hjørne og klikke på boksen ‘Afdelinger’ Dette viser den fulde liste over afdelinger der er oprettet i din organisation, som f.eks. jf. dit årshjul skal opdateres. Følg nedenstående steps for øvrige handlinger.

Rediger i en eksisterende afdeling

For at redigere stamdata for en eksisterende afdeling skal du klikke på redigeringsikonet til højre for den pågældende afdeling.

Navn: Navnet på afdelingen i organisationen

Beskrivelse: Du kan tilføje en beskrivelse for at uddybe yderligere detaljer om afdelingen.

Afdelingsniveau: vælg hvilket niveau afdelingen skal ligge på sammenlignet med resten af det organisatoriske overblik. Du kan finde inspiration i din organisations forretningsoverblik/organisationsdiagram.

Udfører/medlemmer: Vælg de brugere der skal være medlemmer af den angivne afdeling.

Slet eksisterende afdelinger

Hvis du vil slette en eksisterende afdeling, skal du klikke på skraldespandsikonet i højre side af den pågældende afdeling.

Klik derefter på ‘Bekræft’.