1. Home
  2. Knowledge Base
  3. User guide
  4. Policies and procedures
  5. Opdater eller tilføj dokumenter om politikker og/eller procedurer

Opdater eller tilføj dokumenter om politikker og/eller procedurer

Tilføj et nyt dokument til politikken og/eller proceduren ved at klikke på den højre knap ” + Nyt dokument”. Udfyld stamdata på følgende måde:

Navn: Skriv navnet på det dokument, du vil tilføje.

Kategori: Vælg kategorien for dokumentet fra drop-down menuen. Du kan tilføje en ny kategori ved blot at skrive kategorinavnet i feltet.

Vedhæftede filer og links: Vedhæft dokumentet eller linket til dokumentet ved at klikke på de to muligheder “+ Tilføj endnu et link” og/eller “+ Tilføj endnu en vedhæftet fil”.

Link: Indsæt det relevante link til dokumentet og giv linket et navn.

Status: Tilføj status for dokumentet. Dette kunne være “Klar til at offentliggøre” eller “Redigeringstilstand”.

Underret den ansvarlige og den ansvarlige ved gem. Aktiver denne funktionalitet ved at klikke på boksen.

Klik på “Tilføj”.