1. Home
  2. Knowledge Base
  3. User guide
  4. Contracts
  5. Opdater dokumenter på en kontrakt

Opdater dokumenter på en kontrakt

Upload det faktiske dokument, der udgør kontrakten.

Tilføj navnet på dokumentet, som er det samme som navnet på kontrakten. (F.eks. hostingaftale med Amazon)

Kategori

Vælg en kontraktkategori fra rullelisten eller opret en helt ny kategori ved at skrive den nye kategori direkte i feltet. (efter denne kategori vises i dropdown-menuen). En kontraktkategori kunne være “Hostingaftaleaftale”, “Overførselsaftale”, “Databehandleraftale”, “Kundeaftale” mv.

Startdato

Vælg startdatoen for kontrakten i henhold til aftalen.

Slutdato

Hvis aftalen har en slutdato, vælg den relevante dato.

Vedhæftede filer

Upload selve kontrakten her (eller indsæt alternativt et link fra en ekstern side

Indsæt et link fra et eksternt websted (f.eks. Sharepoint)

Opret et kort navn til linket. (f.eks. Brugervejledning) hvis du ikke giver linket et navn, vises URL-adressen som navnet.

Underskrevet

Klik ja, hvis kontrakten er underskrevet af begge parter.