Liste over hjemmelsgrundlag

Som en administrator kan du opdatere listen over hjemmelsgrundlag her, disse hjemmelsgrundlag er herefter tilgængelige på processer.

Ifølge GDPR skal der dokumenteres en lovhjemmel fra forordningen som bruges til indsamling og behandling i Processen. I dette felt kan du redigere og oprette alle hjemmelsgrundlag til din organisations processer.

Opret nyt hjemmelsgrundlag

Klik på ‘Opret ny hjemmel’ for at oprette.

Udfyld stamoplysninger på dit nye hjemmelsgrundlag:

Navn: Navn på lovhjemmel

Kort navn: Et kort navn for en lovhjemmel kan være det navn din organisation bruger når der referes til den speficikke hjemmel. (fx. samtykke)

Beskrivelse: Du kan tilføje en beskrivelse for at inkludere yderligere detaljer vedr. en lovhjemmel.

Kategori: Dette kan bruges når der arbejdes med forskellige lovgivninger eller compliance-områder. Dette kan være EU lovgivning mv. GDPR eller det kan være AML lovgivning mv. Du kan kategorisere forskellige lovgivninger eller lovområder.

Klik Gem for at tilføje dit nye hjemmelsgrundlag til listen.

Rediger eksisterende hjemmelsgrundlag

For at redigere stamoplysninger på eksisterende hjemmelsgrundlag, klik på knappen med blyant-ikonet til højre på listen.

Slet eksisterende hjemmelsgrundlag

Hvis du ønsker at slette et hjemmelsgrundlag, klik på skraldespandsikonet til højre på listen.

Klik herefter på Bekræft.