Hvad er et projekt?

Et projekt kan være en liste over opgaver, du delegerer til interne eller eksterne parter i organisationen gennem projektstyringsmodulet. Et projekt kan indstilles til at blive udført én gang eller til at være kontinuerligt.

For at starte et nyt projekt, klik på “Start projekt”, og vælg mellem et engangs- eller et igangværende projekt (indstillet til at blive afviklet på periodisk basis.) Hvis du tidligere har oprettet et kontinuerligt projekt og ønsker at bruge det samme skabelon, og vælg derefter fra rullemenuen under “Kør eksisterende projekter”.

Udfyld følgende oplysninger om et nyt projekt:

• Titel: Projektets titel
  • Projektbeskrivelse: Beskriv projektet
  • Projektbeskrivelse: Beskriv projektet
  • Vælg typen af ​​projekt:
    • Opdatering: Modtag opdateringer eller information fra forskellige ansvarlige
  • Anvendelsesområde:
  • Tags: Brug eksisterende tags eller opret nye tags for bedre at filtrere gennem alle projekter. Dette felt er ikke obligatorisk

Indstil projektets omfang under fanen, _ Anvendelsesområde

Klik på knappen “Rediger” og vælg “ja” på de felter, du ønsker at inkludere i projektet.

Vælg opgavemodtagere

Vælg mellem Overordnet ansvarlige, ansvarlige og alternative ansvarlige.

Tryk på “Gem”.

Tilføj hvilke aktiver, kontroller eller sikkerhedsforanstaltninger du ønsker at inkludere i omfanget

Vælg elementer fra bruttolisten, og klik på “tilføj” for at inkludere og “tilføj” for at lukke pop op-vinduet.

Bemærk: Hvis tilføjede elementer er markeret rødt, betyder det, at elementet ikke har fået tildelt en modtager. Tilføj tildelte ovenfor, og klik på Gem.

Sæt start- og forfaldsdato under arket, Tidsplan

Her kan du også tilføje en besked eller vedhæftede filer til opgavemodtagerne.

Se den fulde liste over oprettede opgaver og deres tildelte og status under fanen Opgaver