Foranstaltninger på kontrakter

Angiv eller opdater hvilke kontraktforanstaltninger denne kontrakt er sikret af eller er målt på ved at klikke på “+Tilføj ny” og vælg kontraktforanstaltningen. Du skal bruge det Avanceret kontraktmodul for at have denne funktion

Relevante kontraktforanstaltninger kunne være:

Sikkerhedsforanstaltninger fra forskellige ISO-standarder, som kontrakten indeholder for at sikre tilstrækkelig beskyttelse af information

-Særlige supplerende foranstaltninger i henhold til Schrems II

-Kontraktværdier f.eks. i euro

-Specifikke krav fra konkurrencelovgivningen, som hver kontrakt skal overholde

Som Admin kan du tilføje flere muligheder til listen over kontraktforanstaltninger ved at klikke på “Opret ny”.

Hvis du vælger at oprette et nyt kontraktmål, kan du definere specifikke værdier, der kan kvalificere dette særlige kontraktmål, såsom datoer, tal, eller du kan vælge at oprette en dropdown-boks, hvor du kan definere mulighederne.

For eksempel. hvis dit kontraktforanstaltning er kryptering, som et teknisk krav til din leverandør, kan du oprette kryptering som mål og for eksempel oprette 3 værdier for at dokumentere det specifikke krypteringsniveau;

• Data er ikke krypteret.
  • Data krypteres, når de overføres gennem åbne netværk,
  • Data krypteres i hvile, og når de overføres gennem åbne netværk,

Når du opretter en ny foranstaltning, bør du kategorisere enten ved at vælge en kategori fra dropdown menuen eller ved at oprette en ny kategori. Eksempler på kontraktstiltagskategorier kunne være “Tekniske foranstaltninger”, “Organisatoriske foranstaltninger” osv.

Hvis kontraktforanstaltninger vises med rød farve, skyldes det, at der ikke er valgt en værdi på foranstaltningen. Klik på redigeringsikonet (blyanten) og vælg fra drop-down menuen. Kontraktforanstaltningen bliver så grønt, når du har klikket på ‘Gem’.